DIRECCIÓ ACTUAL 

 

                   

 

Clàudia Soler i Laborda   

Nascuda a Girona.

Mestra de música. Diplomada en Magisteri i llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Girona. Cursos diversos a: Escola de l’Esplai, Escola d’Expressió de Barcelona, Institut Kodaly Budapest, Fundació Pere Tarrés, Federació Catalana d’Entitats Corals, Auditori de Barcelona, Abadia de Montserrat, Pueri Cantores Catalunya, Departament d’Ensenyament i altres.

Títol professional de piano pel Conservatori de Música del Liceu de Barcelona, títol superior de pedagogia musical pel Conservatori de Música de València.

Ha rebut classes de cant de Imma Pascual i Titon Frauca.

Vinculada sempre al món coral participant com a cantaire a diverses corals així com impartint tallers de cant coral a centres educatius i institucions del Baix Empordà.

  m¡mistòric i social. M’agrada i m’il·lusiona compartir música amb un toc educatiu, humà i natural.

De professió, mestra de música. Diplomada en Magisteri i llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Girona. Cursos varis a: Escola de l’Esplai, Escola d’Expressió de Barcelona, Institut Kodaly Budapest, Fundació Pere Tarrés, Federació Catalana d’Entitats Corals, Auditori de Barcelona, Abadia de Montserrat, Pueri Cantores Catalunya, Departament d’Ensenyament i altres.Títol professional de piano pel Conservatori de Música del Liceu de Barcelona, títol superior de pedagogia musical pel Conservatori de Música de València.He estat vinculada sempre al món coral participant com a cantaire a diverses corals així com impartint tallers de cant coral a centres educatius i institucions del Baix Empordà 

 

                                                                                                  ©2017.Coral el Progrés.Tots els drets reservats